marți, 25 ianuarie 2011

Cum sa te combini cu o stramba in 3 etape

Deci.. sa trecem direct la subiect !

bla bla bla.. iti place de o stramba .... bla bla bla ( dupa o sa dau si o definitie la sensul din text al cuvantului stramba .... )

Etapa 1 :

Asta e poate cea mai dificila. Trebuie sa constientizezi faptul ca o sa fi vazut alaturi de viitoarea consoarta deci trebe sati asumi un fel de ... cum sa zic :-? .. sa spunem ca trebuie sa faci un compromis. Sa te pregatesti psihic (si fizic in cazuri extreme) pentru ce va urma , de exemplu: glume , ironii , chicoteli , etc etc . Mai pe scurt.. sa treci peste orgoliu si sa te convingi pe tine insuti ca vrei sa fii cu stramba dorita.

Etapa 2 :

Ok.. Ai trecut peste etapa 1 si sa spunem ca te-ai convins pe tine insuti ca vrei sa fii cu stramba. Insa ce te faci , ca trebuie sa mai convingi si stramba. Aici nu pot sa intru in detalii deoarece aceasta etapa depinde mult de protagonisti ( stramba si pretendentul ) . Sa zicem ca ai trecut peste aceasta etapa si ai obtinut intalnirea mult dorita ( la prima vedere o formalitate ) .

Etapa 3: (eu ii mai spun si ''marea intalnire " sau "ziua cu pricina" )

Am ajuns si la marea intalnirea cu stramba ! Tu o placi (etapa 1) .. ea te place (etapa 2) ... intalnirea asta e doar o formalitate nu ? Gresit!!!! In etapa 3 incepi sa experimentezi lucrurile peste care ai trecut cu greu in etapa 1 . Te afisezi cu ea in public, te vad preitenii , incep parerile etc etc.

In fine , daca esti hotarat o sa treci si peste asta.. dar totusi.. merita? :-/


Am spus la inceput ca o sa definesc sensul din text al cuvantului stramba :P . In primul rand o sa pun aici 2 poze :

Poza 1 :


Poza 2:

Uitati-va la ele... dar uitati-va bine nu asa .
Cand spun "stramba" nu vreau sa spun stramba ca luna din prima poza !

Die my mother if i lie you !! :))))

O seara buna!

4 comentarii: